Αργυρό μετάλιο στο Αρκάδι Ρεθύμνου

Στην τελική φάση του 28ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Νεανίδων που φέτος διεξήχθη στην Πτολεμαΐδα, το Αρκάδι Ρεθύμνου με προπονητή τον Κώστα Πλευράκη πραγματοποίησε, για μια ακόμα φορά, εξαιρετική εμφάνιση κατακτώντας το ασημένιο μετάλιο. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Κ. Πλευράκη και στις μαθήτριες του Σχολείου μας που συνέβαλαν σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

Δημήτρη Μελίνα, Λελεδάκη Σταυρούλα, Λίτσι Χριστίνα, Μπότσι Ειρήνη, Σαλίαϊ Ελεάννα, Σταθοπούλου Ελένη

 

5ος Λαϊκός Γύρος Πόλης

O Δήμος Ρεθύμνου και το Τμήμα Αθλητισμού με συνδιοργανωτή την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης έχοντας ως στόχο την παροχή επιπλέον ευκαιριών και κινήτρων αθλητικής δραστηριότητας στους κατοίκους του Δήμου και όχι μόνο, προκηρύσσει τρεις (3) παράλληλους αγώνες δρόμου για αθλητές, μη αθλητές και για παιδιά.

 1.  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΙΟΥ 2014

2.  ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ: 10:30 π.μ

3.  ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΡΕΘΥΜΝΟ

4.  ΧΩΡΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: Πλ. Αγνώστου Στρατιώτη

Διαβάστε περισσότερα: 5ος Λαϊκός Γύρος Πόλης

2ος Δρόμος Υγείας και Αλληλεγγύης

Σε συνέχεια της επιτυχίας της εκδήλωσης της προηγούμενης χρονιάς, και φέτος ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου διοργανώνει τον «2ο Δρόμο Υγείας & Αλληλεγγύης» απόστασης 3.300 μέτρων για τους ενήλικες και 1.200 μέτρων για τα παιδιά στις 30 Μαρτίου 2014 ημέρα Κυριακή ώρα 10:30πμ τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν προς ενίσχυση του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Ως αφετηρία και τερματισμός της διαδρομής έχει ορισθεί η Πλατεία Μικρασιατών στην Παλιά Πόλη. Η συμμετοχή των 5 ευρώ για ενήλικες και 2 ευρώ για παιδιά θα δώσει ένα τόνο αγάπης, αλληλεγγύης κι αισιοδοξίας σε όλο αυτό τον κόσμο που χρήζει παροχής ιατρικών υπηρεσιών.

Όλοι μας ας τρέξουμε ή ας περπατήσουμε στους δρόμους της όμορφης και γραφικής Παλιάς Πόλης συνδράμοντας στο πολύτιμο έργο που προσφέρει ο θεσμός του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Αγώνες καλαθοσφαίρισης 2014

Η ομάδα καλαθοσφαίρισης αγοριών του Σχολείου μας νίκησε στον αγώνα της Τετάρτης 26-02-2014 την ομάδα του Λυκείου Περάματος και στον Αγώνα της Παρασκευής 28-2-2014 την ομάδα του 1ου Λυκείου.

Την Τρίτη 4-03-2014 η ομάδα καλαθοσφαίρισης των αγοριών θα αγωνιστεί ενάντια στην ομάδα του 2ου Λυκείου και των κοριτσιών επίσης ενάντια στην ομάδα του 2ου Λυκείου. Σε περίπτωση νίκης, οι ομάδες μας θα καταλάβουν την πρώτη θέση στον νομό Ρεθύμνου.

 

Αγώνες καλαθοσφαίρισης και κλασικού αθλητισμού

Το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ρεθύμνου ανακοινώνει το πρόγραμμα των αγώνων καλαθοσφαίρισης και κλασικού αθλητισμού.

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copyright © 2012-2013. 3ο Γενικό Λύκειο Ρεθύμνου. All Rights Reserved.