Συγχαρητήρια στο Μανούσο Παπαδόσηφο

 

Το βραβείο απονεμήθηκε από τον πρόεδρο της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα τελετών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Μαθητές όπως ο Μανούσος αποτελούν στους σημερινούς χαλεπούς καιρούς, φωτεινό παράδειγμα και ελπιδοφόρο μήνυμα, οτι ο τόπος μας διαθέτει "δυνατά μυαλά" στα οποία μπορεί να βασίστεί για ένα καλύτερο αύριο, αρκεί να τους δώσει τις δυνατότητες.

 

Μανούσο σ΄ευχαριστούμε και είμαστε περήφανοι για σένα!

 

Σου ευχόμαστε να φτάσεις πολύ ψηλά γιατί το αξίζεις! 

 

 

 

Συγχαρητήρια

Στις 25-27/10/2014 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Κων/λης, παράλληλα με το 6ο     Παγκόσμιο Φεστιβάλ πολεμικών τεχνών που διεξαγόταν εκεί, έγιναν και οι αγώνες για το πρωτάθλημα του παγκρατίου αθλήματος στο οποίο έλαβαν μέρος αθλητές διαφόρων ηλικιών από 37 χώρες, μεταξύ των οποίων ήταν η Ελλάδα και η Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Ρωσία, Ρουμανία, Καζακστάν, Ιράν, Ιράκ, Ιαπωνία κ. α.

  Τη δεύτερη στην παγκόσμια κατάταξη στο παγκράτιο κατέλαβαν οι μαθητές της Β’ τάξης του 3ου Γενικού Λυκείου Ρεθύμνου Μανιάς Ιωάννης και Μαυράκη Ευγενία. Ο Μανιάς Ιωάννης αγωνίστηκε ενάντια σε 14 αντιπάλους και η Μαυράκη Ευγενία ενάντια σε 6.

 Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος καθηγητών και ολόκληρη η Σχολική Κοινότητα του 3ου Λυκείου συγχαίρουν ολόψυχα τους μαθητές αυτούς και τους εύχονται να νικούν πάντα στους αγώνες της ζωής και της γνώσης  

Είμαστε περήφανοι για σας, παιδιά!

Για τη Σχολική Κοινότητα του 3ου Λυκείου Ρεθύμνου

Η Διευθύντρια

Αναστασία Πετρακάκη

Φυσικός

Αγώνες ανωμάλου δρόμου 2014

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014 διεξήχθη ο  Δρόμος σε Ανώμαλο Έδαφος Δημοτικών, Γυμνασίων και ΓΕ.Λ-ΕΠΑ.Λ του Ρεθύμνου. Στα Λύκεια είχαμε τα εξής αποτελέσματα.

ΜΑΘΗΤΕΣ 4.000 ΜΕΤΡΑ

1. Ρουστεμάι Ριτβάν (ΓΕΛ Σπηλίου)

2. Λάτσι Αντουάν (3ο ΓΕΛ Ρεθύμνου)

3. Σταυγιαννουδάκης Γιάννης (3ο ΓΕΛ ΡΕθύμνου)

4. Μπαρκατσάς Σαεμπο Αλέξανδρος (1ο ΓΕΛ Ρεθύμνου)

5. Δομαζάκις Μανώλης (3ο ΓΕΛ Ρεθύμνου)

6. Μπουγιούρης Γιώργος (3ο ΓΕΛ Ρεθύμνου)

ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ 3.000 ΜΕΤΡΑ

1. Κουλγκαβάγια Αλίνα

Συγχαρητήρια στον Αντουάν, τον Γιάννη, τον Μανώλη, τον Γιώργο και την Αλίνα που διακρίθηκαν εκπροσωπώντας το Σχολείο μας!

Βράβευση αριστούχων μαθητών από τη Eurobank 2013

Το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» υλοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείoυ Παιδείας και Θρησκευμάτων και αφορά περισσότερους από 230.000 μαθητές απ’ όλη την Ελλάδα, που φοιτούν στην Γ’ Λυκείου.Στο πλαίσιο του προγράμματος, η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τον/την αριστούχο απόφοιτο από κάθε Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο της χώρας, που έχει συγκεντρώσει τον υψηλότερο Γενικό Βαθμό Πρόσβασης, τιμώνταςτον/την σε ειδική τελετή βράβευσης, για την πρόοδο και την προσωπική του επιτυχία. Η επιβράβευση κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το ποσό των €1.000.

Διαβάστε περισσότερα: Βράβευση αριστούχων μαθητών από τη Eurobank 2013

Διαγωνισμός EUROSCOLA

Στον διαγωνισμό EUROSCOLA που διοργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο μαθητής της Β΄ Τάξης Λουκάκης Αντώνιος κατέλα&ηε την τρίτη θέση σε επίπεδο νομού με συνολική βαθμολογία 18,42. Το θέμα του φετινού διαγωνισμού ήταν «Η Συμβολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη μείωση του Δημοκρατικού Ελλείμματος στην Ευρωπαϊκή Ένωση». 

Ο Αντώνης θα ταξιδέψει στο Στρασβούργο για να λάβει μέρος στην ημερίδα του Ευρωπαϊκού  Κοινοβουλίου στις 15 Μαρτίου 2013.

Copyright © 2012-2013. 3ο Γενικό Λύκειο Ρεθύμνου. All Rights Reserved.