8ο Μαθηματικό καλοκαιρινό σχολείο

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία για 8η συνεχή χρονιά πραγματοποιεί το θεσμό του ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ στη χώρα μας. Πρόκειται για έναν θεσμό πρωτοποριακό, που απευθύνεται στους ταλαντούχους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, που έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με τα μαθηματικά. Στους μαθητές αυτούς δίνεται η δυνατότητα μαζί με άλλους συνομήλικους τους, να ασχοληθούν για 1 εβδομάδα εντατικά με τομείς των μαθηματικών που δεν διδάσκονται στα σχολεία, ή απαιτούν ιδιαίτερη εξειδίκευση. Το πρόγραμμα και η επιστημονική εποπτεία των μαθημάτων γίνονται από την Επιτροπή Διαγωνισμών της Ε.Μ.Ε, η οποία έχει τεράστια εμπειρία σε θέματα διδασκαλίας διαγωνιστικών μαθηματικών, τόσο για εθνικούς, όσο και για διεθνείς διαγωνισμούς. Εκτός της ενασχόλησης με τα μαθηματικά, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με κολύμβηση, αθλοπαιδιές, και ψυχαγωγικά πνευματικά παιχνίδια σε χώρους ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς.

Το Δ.Σ της Ε.Μ.Ε. διοργανώνει στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, στο 4 αστέρων εξαιρετικό ξενοδοχείο «OLYMBIAN BAY», από 13 Ιουλίου μέχρι 25 Ιουλίου 2014 , το 8ο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.hms.gr. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

Copyright © 2012-2013. 3ο Γενικό Λύκειο Ρεθύμνου. All Rights Reserved.